"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

17. srpna 2010

Záchůdek

Tak takhle vypadá "záchůdek" zapůjčený od Jiříka.
Doposud jsme měli jen takovou redukci na záchodové prkýnko, ale ta se miklala, byla nestabilní, i když jsem Ninušce pod nohy dávala schůdky. Myslím, že se tam cítila dost nepohodlně a měla trochu strach.

Doufám, že se to změní touto vymakanou pomůckou (velké, pohodlné sedátko, madla, schůdky na nožičky). Aspoň by se jí tam mohlo začít pohodlně  a bez obav sedět ... další uvidíme :o)
Anebo neuvidíme, ale zkoušet budeme :o) 

Posted by Picasa
Dobrý, ne?

16 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

no to vypada dooooobre. Pohodlny posed na zachode je zaklad :-D. Preju at se zadari.

Anonymní řekl(a)...

utekl mi podpis: Jarka :-)

Sam řekl(a)...

Omlouvám se, byla tam chyba :-( Tomík, když viděl fotky, tak říkal čur, čur. Držím palečky, ať se čur čur u Vás už brzo povede.

Unknown řekl(a)...

Tak přeji hodně úspěchů, s takovým trůnem to půjde samo:-)

Anonymní řekl(a)...

No Luci, to je teda zařízení..... super. Ani jsem nevěděla, že něco takového existuje. Přeju, ať se daří čím dál líp a na plenky brzy zapomenete. Ono to půjde, neboj, bude to trvat, ale zvládnete to.
Betuzilka

cucaracha řekl(a)...

Jé to je super pomůcka - tak přejeme ať se díky ní Ninušce povede zbavit co nejdříve plínek!
To by bylo, aby to teď Ninušku nebavilo chodit na záchod. Jiřík je pašák a bylo by fajn, kdyby si z něj Nina vzala příklad:o))). Těším se na info, jak trénujete holky!Jitka a Danielka

Sikorka řekl(a)...

To tedy vypadá dobře.
A Ninuška tam okusuje ruličku od toaletního papíru, místo abys jí k činnosti dala knihu nebo časopis(moje obě holky chodí,stejně jako já na WC jedině s časopisem:-),popř. knihou).
Tak ať se tam Ninušce daří a brzy se zbaví plen:-).

Miška řekl(a)...

Tedy Tuško,to je zařízení:-),přímo trůn!!!Přeji Ninušce ať se jí líbí a pomůže k odplínkování.

Jana a Šíša řekl(a)...

Máme doma podobný, zatím se do něj spíš práší než čůrá.:-( Ninuš vypadá docela spokojeně, tak držím palce holky.:-)

Silvie řekl(a)...

Ja tohleto znam. Mela toto kamaradka pro sveho zdraveho syna, aby si sam vysedaval na zachod. Tak preju, aby se ninusce na zachode zalibilo a byl tam i uspech.

Tuška řekl(a)...

Tak děvčata ... děkuji za kladné ohlasy na naše záchodové zařízení a přání rchlých úspěchů.

Jak se říká, nejásej dne před večerem ... první sezení bylo dobré, Nina vydržela, i když nenaplnila očekávání (natož záchod). Další posezení však už během dneška tak bezvadná nebyla, po chvíli si stoupala a chtěla zdrhnout.

Kniha, Aleno, nepřipadá v úvahu, ač jsem kdysi dávno, ještě když jsem Ninu neměla, což už mi dnes připadá, že ten čas ani neexistoval, také byla knižní typ na oné místnosti. Ninuška se nepomamila a kdybych jí tam něco ke čtení (prohlížení) vnutila, zdrhla by ještě rychleji. Při okusováním toaletní ruličky máme lepší čas :o)

Bohužel se ani jednou nezadařilo, aby Ninda aspoň slyšela, jak se čůrá do záchoda, naopak hned po sundání z trůnu, se večer před koupáním postavila nedočkavě k vaně a počurala mi koupelnovou předložku :o(

No co, budu se snažit ji na to zvykat, že se sedí prostě vejš, třeba se časem zadaří jako občas do nočníčku.
Nebudu se k tomu upínat, protože jinak bych si asi šla za chvíli hodit mašli.

To byl náš první den! Příště bude líp, vím to :o) !!!!! I když to NEBUDE hned, to vím taky (skoro ještě jistěji :o)

Anonymní řekl(a)...

Fakt to vyzerá dobre... :-) Určite to bude mať úspech, o tom som presvedčená! :-)
Meggie

Hanka a Valerijko řekl(a)...

Máme rovnaké len v inej farbe, u nás to fungovalo na kakanie, na cikanie to nepotreboval. Ešte aj teraz si to občas sám vytrepe na WC asi mu to dodáva istotu :) Prajeme Vám nech sa Ninuške zadarí, potom to už hádam pôjde. U nás pomohlo ho nechávať úplne bez plienok celé dni, trvalo to síce hodne času a hodne nervov ma to stálo ale ovocie to prinieslo :) najprv sa tiež tešil keď niekde niečo ocikal, ale časom mu začalo vadiť, že mu niečo mokré tečie po nožičkách :)

Andrea řekl(a)...

taky držím palce, lucko, a´t máte úspěch..

EvaP řekl(a)...

Mohla by jste mě prosím napsat od jakého výrobce je toto WC. Našla jsem podobné na internetu. Také zkouším zatím neúspěšně naučit používat našeho syna záchod. Klasické redukční prkénko mu nepomáhá, je si nejistý, bojí se a utíká pryč. Díky.

Tuška řekl(a)...

Bohužel, jméno výrobce nevím. Mám ten záchůdek půjčený od kamarádky a ta ho koupila v bazaru. Ještě jsem se šla podívat, jestli to na něm není někde napsané, ale ne.
Tak mě mrzí, že jsem vám nepomohla ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...