"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

19. prosince 2010

Barunka

V pátek jsme s Ninuškou podnikly dlouho odkládanou a různě překládanou návštěvu k nové kamarádce Barunce. Přestože bydlí s maminkou Zdeňkou u nás v Tejně, pořád jsme se nemohly nějak "dohonit" :o)
Jednou byla nakřáplá ta, podruhé ona, jednou do toho vlezla návštěva pracáku, podruhé SPC ... a tak to šlo asi tak od října.

Na štěstí jsme vytrvaly. A protože kosmetika, na kterou jsem se objednala asi tak po 8 letech v rámci dárku k svátku, odpadla z důvodu nemoci, tentokrát kosmetičky (a zároveň paní, ke které chodím cvičit), jsem bleskově po telefonu domluvila návštěvu u Barunky, abychom to stihly ještě do konce roku :o)

Barunka je krásná tříletá holčička. Je to zvědavá kukačka, která miluje batohy, takže jsme ji potěšily, když jsme s jedním přišly. Hned si jej vypůjčila a prohledala :o) Obdivovala jsem, jak je šikovná na ručičky a jak rozumí řeči, i když k maminčině lítosti toho moc na tříleťáčka nenapovídá. No, s námi se ale nedá srovnávat :o)
A protože maminka Zdeňka je trochu rozhozená z lékařů, jelikož jeden říká to a druhý něco jiného, a jejich závěry se diametrálně liší, tak jsme my dvě samozřejmě probíraly ty naše ratolesti ze všech světových stran.

Holky si sebe nějak zvlášť nevšímaly, vystačily si s maminkami. Ale nakonec jsme zjistily, že jednu zálibu mají společnou - a to DUDLÍKY :o)
Jak šlo o dudlík, došlo k překonání vrozené introverze a holky si je kradly z pusy. Nakonec už měla každá svůj, ale z logiky věci vyplývá, že je lépe mít cumly dva než jeden, a tak po sobě šly i přes to, že byly obě řádně dudany zaopatřené. No sranda :o)

Děvčata, zdravíme vás, bylo to fajn!

A ještě pár foteček:
Baťoh vede :o)


Dudlíková bitva :o)
Posted by Picasa

2 komentáře:

Andrea řekl(a)...

holkám to spolu sluší...

Jana a Šíša řekl(a)...

Jo, jo dudlíky musíme mít taky duo.:-)) Moc pěkné fotky.:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...