"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

12. prosince 2011

Podzim (říjen, listopad) 2011

Mamka zanedbává moje měsíční fotodeníky. Má toho zkrátka moc. Asi by měla zvolnit ... jenže to se mi prý lehko řekne.

Tak se holt budeme muset vrátit trochu v čase.

Na konci října se na mě přijel podívat Jiřík s maminkou.
 Brzy po eliminacích se mi zase přitížilo. Stačilo pár dnů ve školce a nachytala jsem nějaké bacily. Od té doby se to na mě lepí pořád, takže to vypadá zhruba takto - 3 dny ve školce, týden až 10 dní doma ... Mamka je z toho už na prášky, ještě že máme tu babičku!
Byla se mnou už potřetí u doktorky, nikdy jsem neměla nic v krčku, prý viróza, teplo a klid. Případně srážet horečky, které se teda na mě letos na podzim vyřádily.

Jen tentokrát to bylo už jiné, v krku jsem měla prý bílé flíčky a protože se to prý pořád vrací, tak moje paní doktorka přesvědčila maminku, že už je to nutné přeléčit antibiotiky, ať mám pokoj. Potom, až se "vyzdravím", mě paní Dr. detoxikuje, jak se s mamkou domluvila. Ona je totiž hodně alternativní :o)

Taky mamce řekla, že se alternativní medicíny nikdy moc nehrnou do léčby akutních stavů, na to je prý západní medicína dobrá, nicméně jako preventivní přístup a přístup k člověku jako celku - na to jsou neocenitelné právě ty východní a jiné alternativy.
Tož se mamka nechala zviklat a už od úterka vesele polykám ATB.
Takhle nějak vypadám sklácená nemocí:
Když mám hlad a mamce ty placky trvají tak dlouho, jsem odhodlaná jí pomáhat i v nemoci ... a dokonce s vařečkou v ruce :o)
Naši teď pořád nějak přestavujou a renovujou obývák ... a tak se mi naskytlo příhodné  místo k ochutnávání kolečka na přidávání tepla u radiátoru. ... Hmmm, hamačka ...
V listopadu jsem dostala od našich "nové" hadříky "z druhé ruky" :o) Vybrali jsme ty nejhezčí, jsou mi některé trochu větší, ale budu je většinou stejně nosit až v létě, takže to neva.
A jsou dobrý, ne? Mamka s taťkou byli nadšený ... já už méně - práce modelky by pro mě fakt nebyla ... ale když jim to udělá radost, tak se na chvilku přemůžu, no ne?

U babi a dědy na farmě dostávám i lekce tance :o) Děda je dobrý tanečník :o)))
Mamka mě občas houpe na nohách, ale pokaždé u toho nezapomene zdůraznit, že jsem zase těžší a větší než minule. S taťkou zase koukáme na telku. Ani večer na obývák nezanevřu ... A spánek mě přemůže klidně napůl cesty :o)
S taťkou zase ... tatík je dobrej parťák, hodně se spolu nasmějeme i namazlíme.
Tady jdu s tatínkem ráno do školky, když má odpolední.
A večer zase medituju a relaxuju po koupání. Je to takový můj rituál, v tu chvíli mě nikdo nesmí ani utírat ani oblíkat ... musím mít svůj klid a své soustředění.

Posted by Picasa
Další moje podzimní akce následují v dalších článcích :o)
Zatím čau!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jéé,tak hlavně ať se Ninuška brzy uzdraví a už jí vracející se virózy tolik netrápí. Však tohle 'trápení' prožívají i maminky nezačarovaných dětí. To je tak, když dítě nastoupí do kolektivu a navíc je období virových žní. Taky máme věčně u nosu nudli :). Jana

Anonymní řekl(a)...

Jo a ninušce ty nové oblečky moc sluší. Super je džínová sukýnka. To bude za frajerku! Jana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...