"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

12. ledna 2011

Jiříkovy třetí narozeniny

Byly jsme s Ninuškou na pondělí pozvány na takovou malou soukromou párty. Jak už z nadpisu vyplývá - důvodem oslavy byly jiříkovy narozeniny, v pořadí už třetí! To to letí! :o)

Užily jsme si to skvěle, figura nefigura, dort byl vynikající, poprvé v životě jsem ochutnala dětské šampáňo, když Ninuška odmítla, stejně jako všechno ostatní :o( a přitom ty chlebíčky byly tak dobrý!

Jiřík se pochlubil novým vánočním kolečkem, které si k maminčině radosti moc oblíbil. Jen jednu vadu to má, rád na něm sedí, rád ho tlačí, rád si sedá na "štangli" a popojíždí dopředu, dozadu, jenom jezdit se trochu bojí.
Maminka tedy doufá, že až s ním vyjedou ven, strach ho opustí a na kolečku se naučí jezdit, jinak ho bude muset tlačit, což je fyzicky dost namáhavé. Na druhou stranu by to mohla využít jako doplněk případné redukční diety :o)
Co se týče Ninušky, tak ta s kolem nebyla vůbec kamarádka!

Jiřík potěšil mě i Ninušku (doufám :o), protože ho vskutku zaujal dárek od nás - policejní auto, které po zmáčknutí čudlíku houká a bliká. I když to šlo dost ztuha, Jirka se moc (a úspěšně) snažil auto zaktivizovat! Super! Není nad to, když se dárečky líbí!!!

Část návštěvy Jiřík proseděl u počítače, který tedy již bravurně ovládá. Pouští si videa z youtube a taky z našeho blogu. Jakmile vidí video, kde se Ninuška kvedlá, nebo dokonce když ji vidí naživo, nedá mu to, opouští i počítač, což je pro nás poklona, přisedne k Ninušce a jde se kvedlat taky. Zřejmě je to opravdu velmi zajímavý pohyb :o)

Děkujeme za pozvání, rodinko, bylo to moc fajn!!!

A zde je pár fotografií z akce:

Posted by Picasa
Mám i dvě pěkná videa z oslavičky, ale nějak dlouho se to nahrává, a tak je vložím později.

A první je tady! Jiřík na svém kolečku. A jde mu to, sice po svém, ale jde!!!



Konečně i druhé videjko, na kterém je jasně vidět, že Jirka si vždycky poradí. Vždyť na kole se nemusí jen jezdit, ne??!

2 komentáře:

Evina K. řekl(a)...

Tedy, báječná oslava.
Nevím, proč jsem si myslela, že je Jiřík starší. Na tři roky je úžasně šikovnej. Tak i od nás všechno nejlepší, zprostředkovaně.

Tuška řekl(a)...

Tak pozor! Jiřík už prý na svém kolečku začíná umět jezdit! Sám! Už minimálně třikrát šlápne a kolo se rozjede! Není to bomba?! Za chvíli mu máma nestačí :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...