"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

20. března 2011

Narozeninové rozšíření tanečního repertoáru aneb jak jsme slavili

Tento víkend byl ve znamení oslav, a to Ninuščiných pátých narozenin a Josefa - svátku Ninuščina dědečka a strýčka. Oslava Josefa bude zvěčněna v klasickém měsíčním shrnutí včetně fotek. Tady se budeme věnovat výhradně naší malé oslavenkyni :o)

Nejprve, jako takový umělecký úvod, si vám dovolíme s Ninuškou zatančit náš nový taneček.
Trénujeme ho od začátku března. Zpočátku ho Nina odmítala a stále vyžadovala tančit svoji starou mazurku. A proto se nedá nic dělat, před novým tancem VŽDY musíme tančit "Měla babka" a pak milostivě Nina kvůli mně přidá i nově nacvičené "Pásla ovečky" :o)

Choreografie je maminčina práce (jak jinak :o), výkony jsou různé, zde průměrné. Nejdříve se na nás podívejte z profilu přímo na oslavě.


Dále přikládáme ještě tentýž taneček z nácviku natáčený pěkně zepředu :o)


No a na závěr, co se dá dělat, bez "jablek" by nebylo "oveček", takže můžete aspoň porovnat výkon z Vánoc s tím současným :o)


A nyní, po uměleckém zážitku si vás dovolíme pozvat na samotnou oslavu naší již pětileté slečny.

Pokrývku hlavy určenou na bujarou párty Nina zdědila po Jiříkovi, po oslavě jeho třetích narozenin, rádi jsme ji využili, dodávala dobrou náladu a měla úspěch u hostů. Ninuška byla obletována gratulanty a blahosklonně přijímala dárky.
 
Několik rodiiných fotografií do alba včetně nezbytného dortu. Svíčku jsme opět, už popáté, pomáhali sfouknout my, rodiče, bohužel :o(
 
Oslava by nebyla úplná, kdyby si Ninda nezařádila ve vaně :o)
 
Večer se nachyluje, ještě několik blahopřání, posezení na gauči mezi hosty, taneční šou a šupky dupky do postele. A že Nina byla unavená! Usnula jak žolík :o)
 
Posted by Picasa
Jen musím s radostí ještě dodat, že tentokrát poprvé si Nina uhájila své večerní místo na gauči!
Vždy, když se u nás sejdou lidé na návštěvě a zdrží se do večera, Ninuška velmi znervózní, protože gauč bývá večer vždycky její, usíná na něm ... v klidu.
Takže jí v případě návštěvy nezbývá, než být vzteklá, pobrekávat, případně se trochu čílit ... něco zkrátka není v pořádku a to Nina nemá ráda.
Tentokrát poprvé Nina přišla z boku k opěradlu gauče, zvedla nohu, chytla se rukama a přelezla! na gauč a vtěsnala se mezi hosty! Prostě se nedala odradit tou spoustou lidu a prosadila si svou ... večer byl zkrátka opět gauč její, i když se o něj musela dělit :o))))
Hurááá, Ninuš, jen tak dál!

15 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ninušce všechno nejlepší k narozeninám a hodně dalších úspěchů a tanečních kreací :-)) Markéta s Beatkou

Unknown řekl(a)...

Ninušce přeji také všechno nejlepší k narozeninám! A přeju, ať má pořád důvod k tanci:-)

katari řekl(a)...

Teda, Nina vyzera ako kralovna vecierka.-) Mozno ste za nu museli sfuknut sviecky, ale to nemeni nic na tom, ze si to uzila rovnako dobre.-)Tuska, ale ty si nadherne schudla, vsak? Velmi ti to pristane. Opatrujte sa a uzite si kazdy den takyto "narodeninovy".-) Katarina

Monika Zavadilová řekl(a)...

Moc Vám to všem sluší, hlavně Ninušce:-) Přejeme jí vše dobré. Zírám,jak se při tancování nechá vést a jak spolupracuje. U nás je něco podobného naprosto nemyslitelné. Každopádně i Sárince se taneček náramně líbil, dokonce se na chvíli zastavila a koukala. Pak uviděla fotky s dortem a prohlásila:" Kubíček má dort:-)" (Pro ni je každé dítě bud' "Sárinka" nebo "Kubíček")

Tak všechno nejlepší !

Anonymní řekl(a)...

Tuško, tak vidím, že z Ninušky roste tanečnice...:0)Jde vám to spolu moc pěkně... Ještě jednou přeju k dnešním narozeninám Ninušce všechno nejlepší...:o) Míša

hana.kubikova řekl(a)...

Teda holky, vy jste ale šikovný... budeme muset s Bártem taky něco secvičit:-) Ale když já jsem fakt dřevo:-) Přejeme všechno dobré, hodně zdraví, ať to letos dopadne se školkou a ať se taky někdy někde všichni sejdeme:-) Hanka a Bartoloměj

Lucie Pokorná řekl(a)...

Ninuško všecičko nej k dnešním,prvojarním narozeninkám:-)Krásně jste to oslavili,fotky jsou supééér a taneček okuzlující,nádhera...

nikuliq řekl(a)...

Všetko najlepšie Ninuške k narodeninám!
Je to už veľká kočka, úplne ma očaril a opantal Ninuškin spokojný výraz v tváričke na všetkých fotkách! Evidentne jej bolo jasné, že toto je LEN jej deň a patrične si to užívala :) Krásne!
Vaše veselé tanečné kreácie ma rozveselili a torta zas spôsobila rýchlejšie prehĺtanie!!! (škoda len, že naprázdno) Musela byť mňamooooozna :)
Tiež je úžasné, že si Nina vybojovala svoje miesto- to už je veľký pokrok! Práve dnes som totiž v mysli riešila NIkiho nervové napätie a neschopnosť presadiť sa, akonáhle sa u nás akákoľvek návšteva zdrží dlhšie ako hodinu :(

Anonymní řekl(a)...

Milá Ninuško,moc a moc gratulujeme a přejeme vše nejnejnej,jste s mamčou velké šikulky.Držíme Ti všechny palce,aby letos vyšla školka a hlavně,aby se Ti tm líbilo!Přidáváme s k Hance a Bártíkovi o společném výletě,moc rádi bychom Vás všechny viděli.Mějte se krásně Jarka a Kubík

Eva řekl(a)...

Ninuško, přejeme ti vše nejlepší k narozeninám :) Tancování vám krááásně jde, jste prostě šikulky. Eva s Verčou.

Amelie řekl(a)...

Nádhera, nááádhera. Vy jste šikulky!!!!

Anonymní řekl(a)...

Krasne, jak si to Ninda uziva!!! Myslim, ze tanceni je jeji "parketa" :-) Vsechno nejlepsi!

A ja si taky vsimla, jak moc si zhubla, Lucko a jak to slusi!

Mysh

Tuška řekl(a)...

Ninuška všem gratulantům moooc děkuje. Prý si to opravdu užila pěkně.

Na vaši chválu tanečku(ů :o) je taky moc pyšná. Kdybyste viděli, jak se vždycky strašně usmívá, když jí lidi tleskají! Nikdy bych to do ní neřekla.

Anonymní řekl(a)...

Tuško, díky za hezký komentář na našem blogu. Ninuška úžasně tančí a z toho, jakou má radost z ocenění, je vidět, jak hodně toho kolem sebe vnímá, i když zatím ještě nemluví. Pavel

Andrea řekl(a)...

Ahoj holky, dodatečně všechno nejlepší k narozeninám!!!!!! Tanečky máte krásně nacvičený, prima pokoukáníčko!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...