"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

26. prosince 2011

Vánoční taneček pro Vás (tentokrát koleda :o)

Vloni jsem ze zoufalství nad tím, že Ninuška NIC nedělá a NECHCE dělat, začala nacvičovat taneček na písničku Měla babka, předvedly jsme ho příbuzným i Vám na Vánoce jako překvapení a dáreček :o)

Překvapivě se to velmi ujalo a Ninuška tančila ráda, často a s nadšením.
Pořád jsme se k němu v průběhu roku vracely, když chtěla Ninuška tančit sama, přišla ke mně a přitiskla se ke mně zády, to znamenalo "mámo, pojď dělat tanyny".

K jejím pátým narozeninám  jsem s ní secvičila další tanec, a to na píseň Pásla ovečky. Bohužel, tento taneček Nindě nějak nesedl a tančila ho nerada. Dodnes nevím proč.
Od té doby jsme nic nového nezkoušely, občas jsme oprášily "Babku". Došla mi kreativita, co se choreografie týče :o)

Až letos, na počátku prosince, mě opět snad políbila múza, či co, zkrátka jsme s Nindou začaly zase trénovat. Tentokrát na vánoční koledu Jak jsi krásné neviňátko.
A Nindu to zase dost chytlo, poslední dny jsme nedělaly nic jiného, něž tančily a tančily :o) Nevím, jestli se jí líbí melodie nebo snad "kroky", každopádně si taneček užívá.

Zatím si o něj sama "neříká", jako o "Babku", ale jakmile řeknu "pojď, Ninuš, zatančíme si, uděláme tanyny, pojď", začne se strašně zeširoka usmívat a klidně sleze z křesla, kde se právě "kvedlala" a jde ke mně, což je pro mě ohromná pocta, protože "kvedlání" Nina jen tak nepřeruší :o)

Tak Vám i tento taneček posílám, nakonec jsme se s Ninuškou Vánoci opravdu protančily a prozpívaly, nejen jako skřítkové, ale i v reálu :o)

Kdopak se k nám přidá??? :o)))



A tady ještě jednou, už doma, sice v teplákách, ale zato i s počáteční slabikou, která nám v předchozím "svátečním" videu tak nějak utekla. Tedy ne nám, ale nahrávajícímu :o)

6 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Ninuska je sikulka :) jsem moc rada, ze jsem celou rodinku poznla osobne :) Moc drzim palce pri dalsich taneckach a zase nekdy na videnou :) M.

Lucie Pokorná řekl(a)...

Lucie to je nádherááá:-)Jste obrovské šikulky šikovné,Ninuška je moc spokojená při tanci:-)

Andrea řekl(a)...

vypadá naprosto spokojeně:-)Veselé svátkyvám všem!

Evina K. řekl(a)...

Holky, jak vy to stíháté? My jsme letos ani drobek neupekli, a vy si jen tak "mírnix-týrnix" nacvičíté takovéhle vystoupení. Krásné.
Hodně štěstí v novém roce. Krčmárici

lunarka řekl(a)...

Ahoj holky,
vy jste ale šikulky,krásně vám to jde a mamka umí hezky zpívat,na to by se každému tancovalo dobře:o)).
Hezky si užijte zbytek svátků.
Pa Pavlína.

Anonymní řekl(a)...

Tééda. To je nádhera! A souhlasím s lunarkou. Mamimka moc krásně zpívá. Šikulky. Mnoho radosti do nového roku. Jana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...