"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

4. února 2012

Po dlooouhé době u Jiříka

Snad po čtvrt roce jsme zase navštívily s Ninuškou Jirku a jeho mamču. Pořád byl někdo z nás "nachcípaný", takže jsme nemohli setkání uskutečnit dříve. Dokonce i Jiříkovy 4. narozeniny na počátku ledna jsme s ním nemohly oslavit.
Ale přišel den, kdy jsme byli všichni jakžtakž zdraví a takhle jeden pátek odpoledne na konci ledna jsme si konečně mohli všichni "pokecat" :o)

Zde jsme ještě doma, probíhají přípravy na cestu. Tyhle fotky mě udivujou. Ninuška  mi na nich přijde jako strašně velká holka! Slečinka! Jak je to možný, že z mimina je tu taková velká holka - zapsaná do přípravného stupně základní školy praktické a speciální?
Vidíte? Prohlíží si fotku Jiříka a jeho maminky, kterou jsem jí ukazovala, aby věděla, kam jedem.
Jirka nám děsně vyrost, taky už to není žádné mimino, je akční, Ninuška ho zajímá a pořád na  ni chce sedat, povalovat ji na zem a "prát" se s ní. Což teda není Ninuščin šálek kávy a tak před ním radši zdrhá - dle hesla "moudřejší ustoupí" :o)
Chvíle oddechu na gauči - to je pro Nindu štěstí si na něm zahopsat ... do doby, než zblejskne ovladač. Ten zkrátka vede :o)
Ke konci návštěvy Jiřík ukázal, že maminka je jeho jediný zlato, páč těžce nesl, že Ninušku chová. Mamka ho nechala chvilku si zažárlit, než mi Ninušku předala ... a jely jsme domů!
Posted by Picasa
Díky za milé přivítání a pohoštění. Rády jsme se s vámi, Jiříkovci, zase viděly!!! A příště vy!

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak zkusím, jestli se mi tenhle komentář nahraje! Ninuška mi na těch prvních fotkách taky připadá jako velká a rozumná holka. Hrozně jí to sluší!!! Asi z ní vyroste pěkná kočka! Škoda, že někdy nemůžu s vámi, bych si taky třeba pokecala...... Andrea.

Anonymní řekl(a)...

Ninuška je nádherná. Ty fotky jsou super. Prostě předškolačka. Nenaděláš nic. Děti děsně stárnou. Ještě, že my ne :). Jana

Tuška řekl(a)...

Andreo, konečně se ti podařilo nahrát komentář, že?!! Hurááá! Škoda, že jste tak zdaleka! :o(

Anonymní řekl(a)...

První fotka nemá chybu,Ninuška je fakt kočka ,MOC jí to sluší.Přidávám se k Andree,taky bych si šla "podrbat",ještě že existuje internet.Mějte se hezky Jarka a Kuba

Amelie řekl(a)...

Ninušce to strašně moc sluší. Fotky jsou krásné.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...