"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

29. listopadu 2012

Ninuška ve škole při práci i legraci

Mám několik hezkých fotek od Ninuščiny paní učitelky, které krásně ukazují, jak si to ve škole Ninda užívá.
Fotky zobrazují společnou práci dětí - recyklují novinový papír.

Ten velký chlapec - Zdenda, to je prý takový asistent paní učitelky, pomáhá jí s malými dětmi - tedy i s Ninuškou - takový její vychovatel :o). 
Druhý chlapeček nejdříve Ninušku moc "nemusel" a bylo potřeba ho od ní držet radši dál, aby po ní "nevystartoval", ale Ninušku zrovna přitahoval. 


A pořád ji přímo fascinuje. Teď se situace už na štěstí zlepšila a  tihle dva nejmenší spolu prý už vycházejí dobře - dokonce prý spolu dokáží bez problémů pracovat u počítače (neumím si to představit :o).

Pro Ninušku je Kubík jako magnet, často ho provokuje, aby si jí všiml a někdy se směje některým jeho lumpárničkám, jako když si dal na hlavu tady tu vlnu - "Kubík čertík".
 
Posted by Picasa
Když se ku příkladu díval na pohádku, schválně si stoupala před monitor a "kejvala" se před ním, aby musel Kubík reagovat (samozřejmě rozmrzele) - ona pak se smíchem poodešla a za chvíli to udělala zase :o)

Ještě má Ninuška ráda Honzíka, často ho prý vyhledává, i on ji má prý moc rád.

Ve třídě jsou i další dvě dívenky. S Esterkou prý Ninda začíná navazovat kontakt "hlasový". Představuju si to tak, že když "hejká" Esterka, tak jí naše Ninda "hekjáním" odpovídá :o)))
Jednou týdně do školy chodí i starší Jiřinka, která prý na mrňouse (Ninušku a Kubíka) žárlí za to, že jím paní učitelky věnují pozornost.
Celkově ale Ninda o holky prý až tak moc nestojí - zkrátka je na kluky :o)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Paní učitelky jsou moc šikovné, že ti to tak krásně zdokumentovaly. Je vidět, že je tam Ninuška šťastná, děti ji zajímají a kontakt s nimi ji těší. To je super! Máša

Anonymní řekl(a)...

Ninuška se podle toho příspěvku a fotek velmi zlepšila.Blahopřejeme !
Je to opravdu moc vidět. Je moc
šikovná.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...