"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

26. července 2010

Videa z pouti

Vložila jsem videa z pouti, o kterých mluvila Ninuška ve článku s fotkama :o) - o jeden článek dolů.

Natáčeli jsme je, abychom je mohli porovnat s těmi loňskými.
Tentokrát máme jen 4 - autíčka - ty jsou zbytečně dlouhý, uznávám ... pak lochneska se mnou - taky taťka natáčel moc dlouho, no ale nemusíte to vykoukat celý, že jo.
Potom houpajda a nakonec kolotoč - opět pod mým dozorem :o)







6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Lucko, teda vy jste odvahy, já na tohle jít s Toničkou, tak nevím, u které atrakce nás chytne záchvat vzteku! I když by se jí to dost dobře taky mohlo líbit, člověk nikdy neví! Mějte se a jak jsi na tom s časem kolem 10.-17.8.2010? Budem se pohybovat kolem vás.... Andrea a Tony.

Anonymní řekl(a)...

Lucko,přidáváme se k pochvale!!!My na žádné poutě a podobné akce nemůžeme,protože Kuba se neskutečně všech kolotočů bojí a na žádný se nenechá nalákat.Má moc rád různé prolézačky na dětských hřištích,rád jezdí no tříkolce,ale pouť by celou probrečel,tak možná časem,uvidíme.Ninuško,jsi odvážná hrdinka!!!Jarka a Kubík.

Dana řekl(a)...

Luci,to je super. Ninuška je báječná!!My bychom si s Bětkou taky netroufli.Zatím snese takový ten vláček ve velkých nákupních centrech,ale musí být táta nastartovaný vyndat jí i za jízdy.Něco z čeho by to nešlo dolů-třeba ta lochneska, týjo.Je to statečnice statečná :-DD.A ty taky.

Anonymní řekl(a)...

Tak jste si tu pouť pořádně vychutnali... Náš Marťánek si to letos taky už žil, ještě loni se bál, teď byl unešen...

Tuško, nechala jsem tě kontaktovat na FB, tak jestli chceš, mrkni na fotky, které jsem tam dala. Míša

Lucie Pokorná řekl(a)...

Luci koukám teda užívačka veliká:-)Ninuška nadšená co?Aspoň dle videií se mi to tak jeví.No super,my jsem ještě nikdy na pouti nebyli,tak nevim jaká by byla reakce,ale myslím,že by to taky nemuselo být špatný,ale možná tak malý kolotoč nebo ta houpajda,lochneska ani omylem:-)Na to by mě nikdo nedostal,já se kolotočů bojím,brrr:-)

Anonymní řekl(a)...

Ninuška je veeeľmi šikovná!!! Mňa by na takéto atrakcie nikto nedostal ani párom koní.... :-)
Meggie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...