"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

27. října 2010

Jak vypadají naše procházky

Když nechám Ninu, aby si řídila procházku sama, dopadne to tak, že buď jde a jde a jde ... kam ji nohy nesou, nebo tak, jak jsem natočila na videosekvenci.
Tzn., motá se na jednom místě sem a tam, ...



... nebo dokonce do mě dělá duc duc hlavou. Což je teď její dost oblíbená činnost. Jemně naráží hlavou do lidí v daném rytmu, případně do dveří, do nábytku ...

2 komentáře:

tanzi řekl(a)...

Petr je hyperaktivní a tak naše procházky spočívaly ve stylu - kdo si mě chytnete. Vyšel před panelák a byl schopný se rozeběhnout pod první auto. Takže nezbývalo, než učit za ruku, za ruku, za ruku..
Dodnes to má tak zažité, že i když už bydlíme na vesnici a naše vycházky jsou většinou do přírody, tak on tu ruku vyžaduje.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat..má Nina vycházky ráda? vyžaduje je? nebo dává nějak najevo radost, když zjistí že jde ven?
Ptám se, protože to byla první činnost, kterou syn tím svým způsobem dal najevo, že CHCE dělat.
Tzn bud přinesl botu, nebo klíče, nebo čepici :))
(kartičky, fotky apd se u nás bohužel neosvědčily)

Lucie Pokorná řekl(a)...

Máme to Luci podobné,Justy taky ráda stojí na místě a kouká na stromy,nebo na auta,co jezdí kolem...Ted co chodí do školky se naučila,neběhat a chodit za ruku,včera jsem byla překvapená,jak se celou procházku držela...:-)Ale z toho lítá a někdy nechce jít a stávkuje jako Ninuška...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...