"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

11. května 2011

Volná zábava

Jak se Nina baví a zabaví?
Třeba takhle ...



Nebo takhle ...

Tohle skákání a veselé křičení ji bere zásadně v mezi 6. a 7. ranní a pak mezi 8. a 9. večerní. Občas i přes den, ale tyhle dva časy jsou stoprocentní. Už na nás sousedi bouchali do topení :o( Takže ji hodně krotíme, držíme ji na klíně, ale ona je jak utržená ze řetězu ...

Už jsem přemýšlela o tom, že snad s ní ráno budu chodit ven, aby se proskákala tam, ale abych řekla pravdu, vůbec se mi nechce :o( Jsem ráda, že v 6 ráno žiju.

6 komentářů:

Lucie Pokorná řekl(a)...

Jé super rozcvička:-ˇ)

Anonymní řekl(a)...

lucko, Ninuš úžasně cvičí :o))) A sousedi to holt tu chvilku vydrží.. Možná zkuste zjistit, kde mají ložnici a Ninu dát na její cvičení do jiné místnosti, aby nebyla nad jejich ložnicí..
hanka

Anonymní řekl(a)...

Nj, Ninuška se baví klidně a bezpečně (na koberci), aspoň se nemusíte bát, že si něco udělá.., ale je to takové auttíkovské... Martin taky rád skáče, běhá a ještě u toho huláká, na nás by si sousedi smlsli.., ještě že už nejsme v paneláku.. Od šesti a před desátou noční klid držet nemusíte, ať si zvykaj, třeba Ninušku ještě napadne mlátit do radiatorů a to si teprve užijou.. Hele, ale trampoška by se Nině šikla.. Míša

Andrea řekl(a)...

Vybíjí energii...ale taky myslím, že by sousedi tohle mohli skousnout..však panelák je panelák:-)

Tuška řekl(a)...

Ztratily se mi tu nějaké komentáře! Tady i v jiných článcích!!! Štve mě to, ona byla nějaká odstávka bloggeru a po ní tu některé komenty nejsou - něco od Míši, něco od Andrey s Toničkou a taky od Hanky s Aničkou (u jiných článků).
TAk já jen, abyste si nemyslely, že jsem je vymyzala já!

Monika Zavadilová řekl(a)...

Tak se tady usmívám...Náš Kubík by mohl Ninušce dobře sekundovat. Několikrát za den má stejné projevy (myslím to poskakování a veselý křik:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...