"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

9. července 2011

(Moje) letní akce

V rychlosti ještě píšu, že vůbec nemám nějak čas na blog :o)

Zítra, vlastně už dnes v poledne, odjíždím s Ninuškou na Šumavu na 3 dny do penzionu Babůrek (myslím). Vrátíme se v úterý odpoledne. Je to pobyt pořádaný naším SPC pro 10 rodin, ale jedou hlavně maminky s dětmi. My s Ninuškou budeme bydlet s Vendulou a Jiříkem.
Dokonce budeme mít i oddělené činnosti - rodiče a děti, protože s námi jedou pedagogové ze speciálky a ty budou dělat dětem dozor a pracovat s nimi, zatímco my budeme mít nějaké přednášky a školení. Snad to bude fajn :o)

Hlavně držte palce, ať nám na Šumavě vyjde počasí, protože jestli to celé proprší, tak to bude škoda! Ale věřím, že ne :o)

Až se vrátím, budu se snažit zplodit nějaký textík o tom, jak Ninuška teď skvěle jí! A hlavně skoro bez lepku a mléka a navíc super zdravě!!! :o) A taky jak nás teď zase drtí epi :o(

Ovšem, pokud to stihnu, protože v úterý se vrátíme a v pátek večer už zase vyjíždím s mamkou do toužebně očekávaného Chorvatska na 8 dní. Tak možná pak ... :o)
Hlavně, aby vše dobře dopadlo, aby Ninuška byla bez problémů a bez záchvatů ... to nevím, jak bych odjela ...

Potřebuju všechny vaše palce a pěsti!!! Předem díky!

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Luci, přeju krásný oddych na Šumavě a ještě oddychovější dovču v Chorvatsku!!
Budeš zpátky na Anenskou pout'? Asi se tam vyskytnu :)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Lucko,
taky přeji,aby vše proběhlo v klidu a pohodě.Užij si to,přece jenom to neni tak často :o).Pak se taky domluvíme na nějakej ten srazík.
Pa Pavlína s Niky.

Tuška řekl(a)...

Díky, budu se snažit :o)
Ze Šumavy jsem se už s Ninou včera vrátila. Bylo to docela dobrý. Nina to zvládla v pohodě, až jsem se divila. I hromadné stolování vydržela :o)))

Martino, z Chorvatska se vracím akorát na pouť v něděli. trochu mě mrzí, že prošvihnu pátek a sobotu (večer :o) , protože to jsou v podstatě jediné dny v roce,kdy to tady trochu "žije".
Vždycky je pouť po Anně a letos zrovna před Annou. Takže asi po obědě (nebo před ním) půjdem s Nindou se tam podívat ... ale ty předchozí večery ještě budu u moře :o)

Unknown řekl(a)...

Doufám, že si pobyt pěkně užíváte, krásné léto:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...