"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

12. prosince 2011

Můj první Mikuláš!

Minulou neděli večer se mamce zdálo, že nejsem úplně fit. Uvažovala, jestli mě nechá v pondělí ze školky doma, ale bylo jí to líto, protože do naší MŠ měl přijít Mikuláš s čertem.
A protože jsem je ještě nikdy neviděla, jelikož se našemu domovu dosud nějak záhadně vyhýbali, přála si, abych se s nimi tentokrát seznámila.

Ráno jsem ale vypadala docela dobře (nebo si to aspoň mamka přála :o) a do školky mě vypravila.

Na stránkách naší školky maminka našla tyto fotografie a zjistila, že nemusí litovat, že mě tam tentokrát vyslala, protože mně se to tam líbilo. I když večer jsem odpadla s horečkou a v úterý dopoledne jsme pak drandily k mojí paní doktorkce :o(

Trošku jsem byla před Mikulášem nervózní, ale na štěstí tam se mnou byla moje náhradní paní asistentka - sedím jí vzadu na klíně.
Podívejte, jak jsem si to užila:





A tady foto se samotným Milkulášem!!!

Ještě balíček s dárečky ... a bylo hotovo :o)

Večer pak přišla babička s dědou, že prý u nich Mikuláš pro mě taky něco zapomněl :o)
Jenže mně už bylo divně, odpoledne se mi dobrá nálada vytratila a já začala spát a spát ... (nejradši teď usínám s vyplazeným jazýčkem - ráda s ním sahám na polštáře, deky, oblečení ... naši nechápou :o)

A toto je můj "zdravý" mikulášský balíček z farmy (to víte, mamka lobovala za zdravé laskominy a vydala přísný zákaz všeho jižního ovoce - hrušky a jablka prošly :o)
Posted by Picasa

5 komentářů:

Jana a Sisa řekl(a)...

Broucek malinkej.:-) Tak se brzo uzdravte. My jsme taky porad nachrmlany a kdyz nekasle jeden, tak zacne bleskove druha. :-( To je dobre, ze se Ninusce ve skolce libi. Pani pro Ninusku vypada mile. Ja si ted skolku take nemuzu vynachvalit. Mejte se hezky holky a hodne zdravicka.:-)

Tess řekl(a)...

Luci, docela čučim, že tam měli i čerty. To u nás byl jenom Mikuláš, čerti ne, aby děti nebrečely nebo se nebály.

Helaovečka řekl(a)...

Krásný mikulášský balíček! Nám volaly nešťastné učitelky, že děti dostanou od Mikuláše adventní kalendáře, co těm našim makrobio? Tak jsem koupila dvě knížky podobného formátu a ani si nevšimly, že mají něco jiného a jsou nadšené z knížky co jim přinesl Mikuláš.

Andrea řekl(a)...

my už taky čerta nesmíme mít..no já si myslím něco jiného...nejsem pro to děti strašit..ale čertz k Mikulášovi patří..a´t se Ninda brzy uzdraví!

Tuška řekl(a)...

No, měli čerta, ale mají vždy velmi hodného čerta, aby se děti nebály!

Heleno, prosím tě a jak to máte ve školce ošetřené, že vám tolerují vaši stravu? Máte nějaké potvrzení od lékaře? U nás a myslím, že ve většině školek, by to totiž nešlo, si nosit vlastní jídlo jen tak ...
Máte asi velice vstřícnou školku :o)
A to se mi líbí!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...