"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

17. dubna 2012

5. setkání klientů naší rané péče

V březnu jsme se opět sešli v Chodské Lhotě. V nadpise mám sice setkání klientů naší rané péče, ale fakt je, že se zde setkávají nejen stávající, ale i bývalí klienti naší paní Pavly. Někdy dokonce i jiní známí a klienti z jiné oblasti.

Vždy je to setkání příjemné a pozitivní, a to nejen díky zajímavé náplni vymyšlené většinou naší nápaditou poradkyní, ale také díky "materiálnímu" zajištění, za které vděčíme místní mamince Lucce a její rodině. Tzn. občerstvení a samotný sál zdejší sokolovny, i její momentálně jarní výzdoba.

Tentokrát jsme měli sešlost zaměřenou na možnosti využití dotykových monitorů a iPADu, a také na sociální poradenství. Mohli jsme si s poradkyněmi vyzkoušet (s dětmi i bez), jak "to" funguje a co se s "tím" dá dělat. Pokud měl někdo nějaké otázky ohledně nejnovější sociální problematiky, mohl se zeptat další poradkyně rané péče, která přijela s Pavlou.

Myslím, že děti si to užily skvěle, rodiče neméně :o)

Opět zafungovala naše studentka Martina, která se věnovala dětem, když maminky potřebovaly něco zkonzultovat. Což je super, žádné dítě tak nezůstalo bezprizorní :o)

Snaha vyfotit Ninušku a Sárinku zároveň sice úplně nevyšla, ale aspoň jsme se u toho nasmály :o)

Také barevný "padák" měl u dětí zase velký úspěch.

Samozřejmě i pódium bylo pro děti velké lákadlo jako vždy, hlavně pro Jiříka a pro Sárinku :o)
 
Posted by Picasa
Už se těším na další setkání v červnu!

Žádné komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...