"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

26. června 2012

Akce posledních dní

Jedná se hlavně o 2 významné akce, které jsem absolvovala během posledních pár dní - další setkání rané péče, tentokrát již šesté v pořadí, a potom opět svatba tatíkovy sestry, tentokrát té mladší.

Na setkání se mnou byla samozřejmě i Ninuška, na svatbu jsme jeli s tatíkem sami a ještě ten den jsme se večer vraceli, abychom moji mamku a babičku zase zbytečně nezatěžovali dlouhým hlídáním.

Ač jsme už spolupráci s ranou péčí teď v červnu již ukončili, na setkání jezdíme pochopitelně dál. Máme tam s Ninuškou spoustu známých milých lidí, se kterými se vždy rády uvidíme. Tentokrát jsme mezi sebe přivítali i další maminku se synkem, která bydlí s rodinou kousek od nás.

Viděly jsme se i s Nikolkou a Sárinkou a jejich maminkami, se kterými jsme si kdysi zařizovaly společně ortézky na ruce pro naše holčičky. Také jsme popovídaly s ostatními rodiči a také se dvěma konzultantkami RP, z nichž jedna byla samozřejmě "naše Pavla".

Přikládám pár fotek :o)
 
 
 
Druhá akcička byla neméně příjemná - svatba naší Mili - manželovy mladší sestry. Konala se v pátek 22.6., týden po setkání s RP, a to v Praze.
Obřad proběhl ve Vršovicích v Galerii Deset. Po něm se novomanželé se svatebčany fotili v přilehlém parčíku a nakonec jsme se odebrali do Modřan, do velmi příjemné malé rodinné restaurace se super obsluhou, kde jsme slavili, jedli, pili a hodovali až do večera. My jsme se s Petrem zvedli asi v půl sedmé a vyrazili směrem k dálnici na Plzeň. Provoz byl malý a domů jsme dorazili velmi brzy, už v 8 hodin.
A tak již vykoupaná Ninuška stihla ještě překecat tatíka, aby ji vyspršil ještě jednou :o)

Svatba se moc povedla, užili jsme si ji, ačkoliv ani jeden z nás dvou nepožil alkohol :o)

Opět přikládám pár fotek.
 
 


Myslím, že na nich už je patrné, že jsem tedy opravdu těhotná, už to zdá se nezapřu :o) Tentokrát jsem nějak vůbec neřešila, co na sebe. Spoléhala jsem, že se počasí vydaří a že mi ještě budou nějaké letní šaty. A vyšlo to.
Fakt je, že jsem zatím opravdu nepřibrala v podstatě nic, pokud to beru tak, že jsem zpočátku pár kilo zhubla. Takže jsem momentálně zhruba mínus dvě kila, jen bříško roste :o) Ale už to na váze pomalu stoupá :o)))

3 komentáře:

Evina K. řekl(a)...

Kde pořád berete tak krásné nevěsty?

Tuška řekl(a)...

Z Rumunska :o)

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji k očekávání miminka. Moc vám to sluší.:-). Držím palce a přeji hodně štěstí.Veronika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...