"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

11. září 2012

Proč říci NE očkování?

Opět jsem našla zajímavé video z pořadu Soukromá dramata související s očkováním. Možná, že jste to zrovna viděli. Mně to tenkrát uniklo.

Mmch, už mi přišla knížka Varovné signály očkování od paní Strunecké, tak se do ní dnes večer (snad) začtu.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

mrkni na dokument Obchod so strachom:
http://vimeo.com/40119480

Sarka

Jana Procházka řekl(a)...

DOcela bych rozlišovala jaká očkování,tetanus,obrna,to se docela hodí,na to se umírá,žloutenka se hodí,z důvodů,že mnoho lidí nerozumí pojmu hygiena,jinak chápu,že vzniká polemika,která vakcína je pro děti šetrná a zda jsou vedlejší následky.Díky proočkování populace není tuberkuloza a mnohé nemoci,běžné v zemích,kde to není běžné,ale komfort a to nedostupný.Nedovedu posoudit vliv vaxín na určité vývojové poruchy,ale odmítat očkování,jako takové,se domnívám,že bude rizikové,z jiných důvodů.

Monika Zavadilová řekl(a)...

Ahoj Luci, zdravím Tě, doufá, že se máš dobře a miminku se daří fajn, děkuji za videa týkající se očkování. Až budeš mít načteno víc, zveřejni další informace - PROSIM!!!

Unknown řekl(a)...

Tuško,viděla jsem :-(.
Pokud chcete další informace najdete je třebas tady- http://rozalio.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=466&Itemid=1.
Nebotady-http://www.slobodavockovani.sk/.Napíšu Ti ještě mail.

Unknown řekl(a)...

Tuško a další co mají facebook-http://www.inspirativni.tv/petr-sedlacek-potrebujeme-ockovani/ ? Video ke sdílení.Posílám ho dál.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj:-),
mohlo by tě zajímat:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10000000034-divadlo-kampa/211251000300015-zdravi/

Já to teda neviděla celý, ale snad se k tomu někdy dostanu.

A můj názor na očkování? Nemůžu říct jednoznačně ano, ani jednoznačně ne. Není očkování jako očkování... asi
Verča

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Lucko, taky jsem pořídila knihu. Mě osobně tedy trochu zklamala. Ale bude to trochu i tím, že jsem toho k tématu už hodně přečetla a tak najít nějakou novou informaci není jen tak :). Každopádně mi ani tato kniha nepomohla k jasnějšímu názoru. Stále zůstávám u našeho individuálního plánu. Mmch F. už má za sebou první MMR a bez problémů. Ťuky Ťuk. A ten čtvrtý Infanrix (místo Hexy jsme dávali HiB a jen 3X) mi nikdo nenutí. Mám dokonce písemně, že není potřeba... Zkrátka, jde to i jinak, evdientně :).
Hezké čtení.
Jana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...