"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

19. prosince 2013

Advent ve škole

I ve škole děti s učitelkami prožívaly advent ... a možná více než doma :o)
Probíhala příprava na výzdobu ... Ninuška prý už často velmi pěkně spolupracuje, sleduje, co dělá, a má radost z výsledku.
A vždy je z toho nakonec moc pěkná práce, která poslouží jako šikovná výzdoba třídy.



To, co děti a hlavně paní učitelky vyrobí, putuje na předvánoční prodejní výstavu, kde si lidé mohou jejich výrobky koupit. I Ninuščina třída se šla na výstavu do města podívat. Nina prý byla k neudržení - živé stříbro :o) Běhala od jednoho výrobku ke druhému a na všechno by si nejraději sáhla ... což by ale mohlo vést k jejich likvidaci, takže paní učitelky měly co dělat, aby ji udržely :o)))

Jeden den si přinesla slečna praktikantka kytaru a zpívalo se a zpívalo. A Ninda byla tááák nadšená, jen zářila. Na fotkách je to vidět a potvrdila mi to i paní učitelka. Nohy nahoru a pohoda jazz :o)
 

Svačina ve škole. Placky z celých zrn a kysaného zelí mají vždy úspěch. A nejen u Ninušky, občas se "přiživí" i spolužáci ... super, Ninda se ráda podělí, jen když všem chutná :o)
 

Pečení vánočního cukroví! Dokonce i na to si paní učitelky s dětmi troufly, stejně jako loni.  Upekli si ho na vánoční besídku. A bylo u toho asi pěkně živo :o)

A konečně vánoční besídka a nadílka. Snědlo se cukroví, Ninda prý nechtěla, ale určitě bylo moc dobré. Zato ji zřejmě zaujaly dárečky. Sněhuláčka si přinesla domů a dělá nám parádu!
 
Posted by Picasa
Tak šťastné a veselé všem!!!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Lucko a celá rodino! Po delší době vidím na fotkách Ninušku a zírám! Velká krásná holka! Užívejte klidné svátky a do nového roku jen to dobré :-) Andrea s Toničkou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...