"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

19. srpna 2010

Já a Nikolka

Mám další kamarádku!
Včera u nás byla Nikolka s maminkou Pavlínou z Klatov, což je od nás ani ne hodinka cesty, jezdívaly jsme tam s mamčou na logopedii.
Nikolka je stará jako já (no, o měsíc mladší). Je drobnější, taky zatím neví úplně přesně, čím jsou způsobeny některé její problémy, a maminky říkají, že se chováme podobně.

No, ono to jen tak vypadá, že si sebe nevšímáme, že kolem sebe chodíme a děláme, že se nevidíme, že do sebe třeba i vrazíme, odrazíme se a jdeme si dál, každá svou cestou ... to fakt jen tak vypadá! My obě o sobě dobře víme.
Akorát se hned nemusíme kamarádit na život a na smrt, ne? Drobet se musíme oťukat a příště se nám už mamči určitě nebudou smát, že si jdeme každá po svým ...

Nikoka se u nás napapala, její mamča pro ni měla banán. Ta ho baštila, lidi! A taky hroznový víno zase od mojí mamči! Zírala jsem. Až jsem si z toho jednu kuličku musela vzít taky, když to bylo tak dobrý.

Nikolka přijela i se sestřičkou, sedmiletou Verunkou. Tu teda na fotkách nemáme, nějak nám unikla, ale asi se jí u nás taky líbilo, protože mohla celou dobu trávit na mámině počítači :o)

A takhle vypadáme společně, dvě růžovky :o)


Posted by Picasa

Ještě mamka nahrála i jedno videjko, tam se s Nikolkou prý pěkně ignorujeme ... ale už jsem vysvětlovala, jak to je, ne?



Tak Nikolko, bylo to fajn a těšíme se s mámou, že se zase někdy spolu s tvou maminkou a ségrou uvidíme!!! Díky za návštěvu!

4 komentáře:

Lunarka řekl(a)...

Ahoj holky,
hezký fotečky i videjko.I nám se u vás líbilo a taky se těšíme na další návštěvu.Jojo Verča byla taky spokojená :o)).
Tak se holky mějte zatím moc fajn.
Pavlína s holkama.

Eva řekl(a)...

Nikolku s maminkou známe z lázní, zdravíme vás, holky :) Nikolka ale vyrostla a jak krásně chodí. Šikovná slečna :)

Andrea řekl(a)...

To jsou holky ..fakt růžovoučký sla´doučký.

Evina řekl(a)...

Ninuško, s tím kamarádstvím jsi to vystihla přesně. :-)) Ale to víš, s náma mamkama je někdy docela potíž.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...