"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

2. března 2011

Musím zaťukat ...

... v posledních několika málo nocích je to s Ninou lepší. Sice pořád hodně pije, ale do vany už skoro nechodí, protože více spí. Že by takto hned zabrala ta Sedalia???

Zatím moc velké experimenty s čajíčkováním nedělám, čaj jí nechávám, poněvadž na Ninu teprve teď dolehla choroba. Předtím jsem jásala, že už ji to přešlo, ale to byla jen taková předehra a nyní se rozvinula v plné síle. Takže Ninuška dost spí i přes den, ale ku podivu i v noci, oproti nocím nedávným.

Uvidím, kdy ji to přejde a jak to bude se spaním vypadat potom. Každopádně se teď vyspím (paradoxně, když není úplně OK :o) trochu více.

Pro zasmání přikládám fotky ponocující Niny, kterak si užívá slastné chvilky ve vaně. Obvykle to bývá tak kolem třetí, čtvrté ráno :o) Úžasná kratochvíle, obzvlášť pro maminku!
Ta dole vpravo je ukázkou toho, že když dítě chce, tak usne kdekoliv a jakkoliv :o)

Posted by Picasa

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

smudlinka <3 A co ji ten caj delat slabsi a slabsi az to bude uplne voda?
At se brzo uzdravi a ty poradne vyspis!

Andrea řekl(a)...

Taky přeji brzké vyzdravění...už a´t je jaro a sluníčko...

Anonymní řekl(a)...

Snad budete zase spát jako dřív...:0))) a Nina v noci hodně pila a byla vzhůru jen proto, že na ni lezla nemoc a nebylo jí doře... Tak se brzy uzdravte... Míša

Tuška řekl(a)...

Bane, Míšo ... jen proto to nebylo, s tím nočním pitím máme vzrůstající problém už 2 měsíce, ale teď to tou nemocí vyvrcholilo ... ale snad se to díky tomu i uklidní!
Děkuju za přání klidného spaní ... všem :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...