"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

12. dubna 2013

Mtýsek se suprově koulí, Nina ho "nevidí"

Mám tu videjko, kde Matýsek ukazuje, jak je šikovnej :o) Bezvadně se obrací na bříško a zpět na záda, koulí se po gauči sem a tam. Doma se koulí po místnosti, je s ním teď velká švanda a zároveň ho musím pořádně hlídat.
Taky musím hlídat Ninušku, protože Matýs je už dost všetečný.

Nina, ta většinou dělá, že ho nevidí. Když ji kontaktuje on, tak uhýbá.
Někdy ale, po chvíli, mu začne třeba brát ruku do své, žmoulat ji, nebo mu jezdí rukou po obličeji ... musím to hlídat, protože má tendenci Mtýskovu ručičku po chvilce strčit sobě do pusy :o)
Při kojení mi leze po zádech a načuhuje zezadu, co že to tam vlastně děláme a chce se hned taky mazlit a líbat. Navíc Matěj začne okamžitě sledovat tu její všetečnou vyčuhující hlavinu a přestává pít. Takže s ním většinou raději odcházím do jiné místnosti, jinak by se Matěj nenajedl. Rozhodně se doma teď s dětmi nenudíme :o)


3 komentáře:

Hana řekl(a)...

Matysek je nadherne slunicko, ktere urcite hodne dokaze vynahradit. Je radost se nej koukat.Skoro by to jednoho ponoukalo poridit si jeste jedno miminko, kdyby na to mel vek.

Zuz řekl(a)...

Musela som sa fakt zasmiat, nas Mathisko vydava podobne zvuky ako Ninuska a ked som si pustila video Marc si myslel ze je to nas Mathis a povedal ze ho mam v tej posteli skontrolovat. Inak Mathisko tiez takto ignoroval Robinka v tomto veku, na vedomie ho zacal brat az ked vyrastol.

Amelie řekl(a)...

Ano, tohle období bývá super. Tedy u Jendy nebylo, cvičili jsme vojtovku a byla to tragédie. Jsou krásní.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...