"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

21. října 2013

Nový školní rok

V novém školním roce už Ninušky třída stihla spousty věcí. Kromě mnoha výtvarných dílek i "pochoďák" s opékáním buřtů. Dala jsem Ninušce jeden buřtík s sebou taky domnívajíce se, že ho nebude jíst, protože loni jím opovrhla a nejedla ho. Letos si kupodivu prý dala. No tak, kousek buřtu po několika letech Ninda přežila a zas nejdřív za rok :o) 

Také se jí změnilo osazenstvo třídy, jeden chlapec (Ninuščin oblíbenec - bohužel :o( už odešel - ukončil školní docházku a 2 nové děti přišly, takže se má Ninuška zase s kým seznamovat.

Tady Ninda přežvykuje zřejmě buřt. Ale děti jsou tam spokojené, to je vidět. Hezká akce u bývalé paní učitelky na zahradě :o) No a dole máme některé z jejich výkresů - krása, že? I Ninuška tam má svoji dýni podepsanou. 
 
Posted by Picasa

6 komentářů:

Helena řekl(a)...

Tedy já jsem jaksi nepochopila, čí ty výkresy jsou. Jestli je malovala Ninuška, anebo paní učitelka. Ale jsou ty obrázky fakt krásnýýý !
A Ninka je jakovždycky : Nádherně oblečená !!! Ta ať se Vám v tom novém
školním roce co nejvíc daří !!!
Mějte se moc hezky.

Helena řekl(a)...

Já tam udělala chybu. Mělo tam být:
Tak ať se Vám v tom novém školním roce co nejvíc daří !
Hodně štěstí !!!

Tuška řekl(a)...

Heleno, výkresy dělají děti s pomocí učitelek. Ovšem s větší či menší pomocí, záleží na schopnostech dítěte :o) U nás to bude, tipuju, s tou větší dopomocí :o)))

Zuz řekl(a)...

Deti si krasne uzili, Ninka je krasne oblecena. Moje deti som obliekala tiez krasne ale teraz su obaja v lesnej skolke a tam to vobec nejde, maju na sebe nepremokave kalhoty cez bundy az ku krku.
Jeden burt nic neznamena, dolezite je co papa denne, navyse ked z neho mala radost tak jej urcite padne k dobru :-) Zuzana

Helena řekl(a)...

K dnešnímu svátku bych chtěla Ninušce
popřát hodně zdraví, radosti, spokojenosti, hodně štěstíčka v životě a ať ji má každý rád...

Tuška řekl(a)...

Děkuji, Heleno! Ninušce vyřídím!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...