"Myslela jsem si, že budu učit svoji dceru o světě. Ukazuje se však, že musím učit svět o svojí dceři." (anonym)

7. února 2014

Babička z Rumunska a sestřenka v Německu

Počátkem ledna u nás několik dní strávila babička z Rumunska a Matýsek měl konečně možnost poznat tatínkovu maminku. Byla to příjemná změna pro děti, babičku si užívaly plnými doušky a babička naopak mohla vidět, jak to u nás chodí :o)
Já i tatík jsme si zase mohli popovídat s někým blízkým, probrat rodinné drby a babička mohla ochutnat moje "jiné" speciality. Tak doufám, že chutnaly :o)
Nakonec jsme babičku vezli do Německa, kde žije momentálně její starší dcera, teta Maruška, s manželem a roční Vanesskou. Přijeli jsme s Matýskem a babičkou (Ninušku hlídala moje mamka) akorát na oslavu jejích prvních narozenin, tak bylo veselo až do noci! Vanessko, ještě jednou všechno nejlepší!!!


Matýsek byl jak u vytržení, tolik nových, cizích hraček! Nevěděl, kam dřív skočit a nádherně se zase víc rozchodil. No, k dnešnímu dni už je to mazák a chodec velikej. Ale stejně je to zvláštní, neřekla bych, že začne chodit dýl než Ninda. Ninuška své první samostatné krůčky udělala v polovině 14. měsíce a Matěj až na začátku 16. měsíce. Každé dítko je opravdu jiné. 
Děti i maminky si užívaly ... zase hlavně dětí, jak jinak :o) Tatínkové popíjeli ... a mlíko to nebylo :o)
Nakonec Mates vyzkoušel skoro všechny Vanessčiny dárky, včetně nových gumáků :o)
A někdy příště, Vanessko, brzy, zase na shledanou, bylo to s tebou fajn!

2 komentáře:

Helena řekl(a)...

Krásné obrázky...

Ilonka řekl(a)...

Ahoj, můžu Tě poprosit o heslo k druhému blogu?
Děkuju moc
Ilona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...